KRABICE WAKAZE SAKE

Saké for everyone! 

🍶Koji není jenom miso, ale třeba taky saké! WAKAZE znamená young sake brewer a vyrábí ho parta mladých Japonců v Paříži s cílem zpřístupnit saké širší veřejnosti a světu naturálního vína.

🇯🇵Úcta i tradice, ale zároveň odvaha experimentovat - to je přístup, který je nám velmi blízký. Japonský přístup a tradice a francouzská Camargue rýže, voda a koji.

🇫🇷Saké si můžete dát u nás vychlazené na skleničku, nebo si koupit lahve domů. Máme základní verzi Classic, sudový Barell, verbenou obohacený Botanic. 

THE CLASSIC (750ml)
100% French Junmai sake made with Camargue rice, french water and wine yeast. A clear and crisp taste with a citrus aroma. It is a perfect accompaniment to Japanese and Asian cuisine, or as an aperitif with carpaccio.
- ABV(alcohol by volume):13%
- TEMPERATURE:5℃

THE BOTANIC (750ml)
A SAKE made by macerating lemons from Menton in the south of France and verbena from Provence during fermentation to create a harmonious blend of refreshing lemon and verbena aromas and a juicy, sweet and sour taste. It is a perfect aperitif or to be enjoyed with dishes such as white fish meuniere.
- ABV(alcohol by volume):13%
- TEMPERATURE:5-8℃

THE BARREL (750ml)
This SAKE is aged in oak barrels used for Pinot Noir red wine at the famous Jacque Prieur winery in Burgundy. It has a thick, rich aroma of cassis and vanilla, with a strong body with acidity. It goes perfectly with meat dishes, washed cheeses.
- ABV(alcohol by volume):14%
- TEMPERATURE:16℃

 

Cena: 1 750,00 Kč Původní cena:

Skladem 1 ks

Při nákupu nad 1 000,00 Kč doprava zdarma.

Za naše výrobky dáme ruku do ohně

Prodáváme jen to, co máme sami rádi

Související produkty